Logodesign_Beech Honey

Branding

Jouw concept vertaald in beeld

Jouw merk vertaald naar beeld

De uitstraling van je bedrijf moet doeltreffend zijn. Precies datgene laten zien waar het voor staat. Graag denk ik mee om deze vertaalslag te maken naar een passende huisstijl. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, complete huisstijl of een toepassing van een bestaand concept in de vorm van een flyer of brochure; jouw concept vertaal ik graag naar een passende communicatie uiting.

Drukwerk

Flyers, posters, brochures laten ontwerpen

Flyers, posters, brochures laten ontwerpen

Steeds vaker ligt de focus op online zichtbaarheid. Toch kan een mooie offline uitstraling impact hebben. Want een tastbare flyer, poster, brochure of sprekend beursmateriaal zoals een banner laten vaak een goede indruk achter.

Flyers ontwerpen
Geboortekaartje ontwerpen

Illustraties

Wenskaartjes, geboortekaartjes of trouwkaarten op maat

Wenskaartjes, geboortekaartjes of trouwkaarten op maat

Wil jij je boodschap verpakken in een extra persoonlijk en uniek jasje? Met een handgeschilderd wenskaartje, geboortekaartje of trouwkaart trek jij zeker de aandacht! Op zoek naar een strakker en modernere look? Een grafisch ontwerp is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Webdesign

SEO vriendelijke WordPress websites

SEO vriendelijke WordPress websites

Kan jij wel een website gebruiken die geheel in de stijl past van jouw bedrijf? Ik ontwerp en bouw graag een passende (WordPress) website. Naast een doeltreffend design help ik je graag op weg met SEO technische teksten, zodat gebruikers jou in zoekmachines zoals Google snel kunnen vinden.

Webdesign_wordpress websites

Mijn portfolio

Recente projecten

Daden zeggen meer dan woorden, toch? Daarom laat ik mijn werk graag spreken. Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn recente opdrachten.